Hjerterumsandagt med bøn og stilhed ved Gitte

Søndag d. 24. oktober 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Gitte Turin

Savner du at give dig selv et pusterum, hvor du ingenting skal, udover at være stille med dig selv og det som er i dit liv - lige nu?

Så kom og sæt dig på en kirkebænk i din kirke, Store Magleby kirke, til Hjerterumsandagt søndag d. 24. oktober kl. 16.00-17.00. Hjertetanken bag denne andagt er at skabe et helle med bøn, refleksion, stilhed og musik.

Stilheden skaber vi i fællesskab. Ordene sættes sammen af Gitte Turin, sognepræst i kirken, og de smukke helende toner formidles af fløjtenist Trine Geltzer Dinesen, der oprindeligt er uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium i 1992, og som gennem årene har udviklet sin helt egen måde at forløse fløjtens toner på. Om dette siger Trine følgende:

”Jeg har udviklet min helt egen og unikke heling, hvor jeg bygger bro mellem himmel og jord og åbner menneskers hjerter ved hjælp af fløjtens intuitive toner. Jeg brænder af hele mit hjerte for musikken og fløjtens vidunderlige toner, og ikke mindst for at hjælpe dig med at slippe din sorg, din stress, din stilstand, udvikle dine potentialer, eller hvad du nu kommer med, gennem denne smukke og kraftfulde musik”. Læs evt. mere på www.sjælens-tone.dk

Vi glæder os til at åbne det smukke kirkerum op, kom og vær med, alle er velkomne, det kræver ingen særlig forudsætninger. På gensyn.