Dato Torsdag d. 17. november 2022, kl. 19:00
Sted Store Magleby Kirke, Kirkevej 2, 2791 Dragør
Gratis entré.
Foredragsmøde i kirken kl. 19.00

”Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig”!

Igennem 3 ½ år boede Lotte Heise sammen med sin handicappede mor efter en blodprop, som medførte en total højreside lammelse og Ekspressiv Afasi.

”Det betød at min superseje mor, fra at være et normalt fungerende menneske, ikke kunne ret meget selv, udover at hun mistede evnen til at tale. Hun forstår alt, men udtrykker sig umådelig begrænset. Det mentale fængsel syntes jeg var så synd for hende, at jeg lejede et hus, hvor hun kunne bo sammen med mig og mine dengang 14-årige tvillinger.

Det har været en lang, svær, anstrengende, men også livgivende og smuk rejse. Vi har grinet, grædt og kæmpet og det har været det hele værd, men da også en pris at betale!

Hør Lotte fortælle om sin og hendes mors usædvanligt bofællesskab, med tvillingedrenge, krybdyr, edderkopper og et par katte!

Det bliver en livsbekræftende aften, hvor der sikkert både vil blive fældet en tåre, grint og masser at tænke over!

Vi indleder aften med at synge et par sange fra Højskolesangbogen og en kop kaffe med på kirkebænken.

Vi glæder os!